SALTO-school Floralaan is onderdeel van Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs (SALTO). Het bestuursbureau is te vinden aan de Odysseuslaan 2, 5631 JM Eindhoven en telefonisch bereikbaar op 040-2606710. Via de website www.salto-eindhoven.nl lees e meer.
Naast de naam van het bestuur, staan de letters SALTO ook voor Samen Actief Leren Talenten Ontwikkelen. Dat is de visie van SALTO.

Elk kind heeft talenten! Wij helpen kinderen om deze talenten te ontdekken en te ontplooien. Onze competente leerkrachten leren en ondersteunen kinderen zodat ze vol zelfvertrouwen, met lef, discipline en hard werken deze talenten kunnen inzetten. Dat doen we in een veilige leeromgeving, met een passende didactiek en met aandacht voor een gezonde leefstijl. Samen met de ouders voelen wij ons verantwoordelijk voor en werken wij aan de ontwikkeling van het kind. Dit alles vormt DE basis om te leren voor het leven! #SamenSALTO

Onze strategische speerpunten hebben we gekoppeld aan de beginletters van SALTO. Ze geven aan waar we ons de komende jaren op willen richten en wat dat betekent voor onze stakeholders. Deze speerpunten staan uiteraard niet op zichzelf. Ze haken nadrukkelijk ineen en vormen met elkaar een samenhangend geheel dat ons SALTO-DNA kenmerkt.De speerpunten staan in het koersplan van SALTO uitgewerkt. 

SALTO brengt twee keer per jaar een SALTO-magazine uit vol met verhalen die tot stand komen samen met medewerkers, directeuren, leerkrachten, ouders, leerlingen en samenwerkingspartners van SALTO. Het SALTO-magazine is online te lezen. 

Alle SALTO-scholen zijn scholen en de schoolpleinen zijn rookvrij. Dat geldt ook voor SALTO-school Floralaan.


              
                                                                                                               
.