De Carnavalscommissie

Natuurlijk mag carnaval niet ontbreken op onze gezellige, Brabantse school.
 ’s Ochtends hebben de groepen 1-2 en 3 een eigen carnavalesk programma in de klassen en kunnen ze genieten van een optreden van clowns of een poppenkastvoorstelling. De leerlingen van de groepen 8 bedenken spelletjes voor de groepen 4 tot en met 7 en zetten deze uit in de gymzaal en de hal.
Ook in de speelzalen zijn activiteiten; er kan gedanst en gehost worden of de kinderen kunnen even tot rust komen bij een leuke DVD.

Volgens goede traditie wordt de dag afgesloten met een bont gekleurde optocht rond het Kortonjoplantsoen. De muziek wordt verzorgd door een echt dweilband die bestaat uit enthousiast muziekmakende ouders! De stemming zit er altijd goed in en de sfeer wordt zeker verhoogd door het in groten getale toestromende publiek!

Als afsluiting van de optocht staat voor iedereen een afzakkertje klaar in ons Floracafé.

ALAAF, de Carnavalscommissie