Korein Kinderplein

Op zoek naar professionele en betrouwbare kinderopvang, buitenschoolse opvang en/of tussen schoolse opvang? Welkom bij Korein Kinderplein Floralaan West! Wij hebben oog voor wat uw kind nodig heeft bij het opgroeien. En op onze Kinderpleinen is altijd wel iets te beleven. Zo kunt u met een gerust hart aan het werk. We hebben verschillende leeftijdsgroepen met elk een eigen aanpak.

Speel inloop (1.5 tot 2.3 jaar)
De Speelinloop is een ontmoetingsplek voor ouders met kinderen van 1,5 tot 2,3  jaar die (nog) geen gebruik maken van peuterwerk of kinderopvang. Tijdens de Speelinloop komt uw kind 1,5 uur spelen met uitdagend spelmateriaal en andere kinderen. Terwijl uw kind speelt, krijgt u informatie over kinderen, spelen en opvoeden en kunt u met andere ouders hierover praten.

Crche (0 tot 2,3 jaar)
Uw baby krijgt bij babygroepen Zonnebloemen en Goudsbloemen alle geborgenheid, veiligheid en aandacht die hij of zij nodig heeft. Is uw zoon of dochter wat ouder? Dan zorgen we voor leuke en veelzijdige activiteiten, zodat uw kind zich met plezier ontwikkelt.

PeuterPlaza (2,3 tot 4 jaar)
Ieder kind verdient een goede start op de basisschool. Het PeuterPlaza programma van Korein Kinderplein Floralaan West helpt hierbij. Met prikkelende activiteiten stimuleren we de verschillende ontwikkelingsgebieden van uw peuter. Speels en ongedwongen. We werken in thema`s die aansluiten op de leefwereld van peuters en gebruiken hiervoor de gecertificeerde VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) methode Puk en Ko. Deze methode is afgestemd op de methodes van basisschool Floralaan. Kom gerust eens kijken bij n van onze PeuterPlaza groepen; Korenbloemen, Passiebloemen en Boterbloemen.

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind vr of n schooltijd? Dan bent u bij onze buiten schoolse opvang (bso) aan het juiste adres.

Kidz Club (4 tot 7 jaar)
Bij Kidz Club Klavertje Vier en Klimop bieden we uw kind graag mr dan buitenschoolse opvang. We organiseren allerlei leuke en leerzame activiteiten op het gebied van sport, muziek, theater, kunst, cultuur, natuur en techniek. Hierdoor kan uw kind zich breed ontwikkelen.

Campus (7 tot 9 jaar)
Bij  campus groep de Klimroos werken we met kinderparticipatie, kinderen denken mee over de activiteiten, aanschaf van materiaal en de inrichting van de ruimte. We bieden  allerlei leuke en leerzame activiteiten op het gebied van sport, muziek, theater, kunst, cultuur, natuur en techniek waar kinderen aan deel kunnen nemen na een dagje school.

Teenz (9 tot 13 jaar)
Onze Teenzgroep Flora House is gevestigd aan Floralaan West 254-258. Ook hier werken we met kinderparticipatie en bieden we allerlei leuke en leerzame activiteiten op het gebied van sport, muziek, theater, kunst, cultuur, natuur en techniek. Flora House heeft een eigen tuin waar ruimte is voor de moestuin.
Bezoek onze facebookpagina via www.facebook.com/floralaanwest om te zien wat er op ons Kinderplein te beleven is.

Tussenschoolse Opvang (TSO)
 Korein Kinderplein verzorgt de tussenschoolse opvang (tso) op basisschool Floralaan. Deze tso is er voor groot en klein. De kinderen eten onder begeleiding rustig een boterham, spelen en ontspannen. Door even lekker buiten te bewegen, hebben ze een plezierige pauze en krijgen ze weer volop energie voor daarna. En u kunt ervan uitgaan dat alles goed geregeld is.
Wilt u uw kind aanmelden voor TSO van Korein Kinderplein? Ga dan naar Mijn Ouderportaal via https://flexweb.kss.nl/aanvraag  en kies voor Tussenschoolse opvang.

Extra services
Bij Korein Kinderplein Floralaan West maken we het u graag gemakkelijk. Daarom ondersteunen we u met extra services voor uw kind. Zo bieden we zwemlesservice, kapper service en warme maaltijd service.

Samen kijken naar de kosten
Volgens de wet betalen ouders, werkgevers en overheid samen de kosten voor de kinderopvang. Dat betekent dat u een inkomensafhankelijke kinderopvangtoeslag ontvangt van de Belastingdienst en dat u zelf een deel in de kosten bijdraagt. Onze tarieven vindt u op www.koreinkinderplein.nl onder het kopje kinderopvang.
Kiest u voor 40 weken opvang bij PeuterPlaza? In veel gevallen krijgt u een deel van de kosten vergoed via de gemeente of de Belastingdienst.                                                                                                             Wilt u meer weten over de keuze voor dagdelen, tijden en kosten? Neem gerust contact op met onze afdeling klantadvies; 040-2948966.

Kijkje nemen?
Benieuwd hoe het er bij Korein Kinderplein Floralaan West aan toe gaat? U bent van harte welkom voor een rondleiding, samen met uw kind. Neem contact op met de vestiging  Floralaanwest@koreinkinderplein.nl  of bel 040-2137251

We ontmoeten u graag!